0318 55 43 85
6 november 2017

Webwinkels

Doet jouw webwinkel al mee met Singles Day?

Op 11 november vieren ze in China Single Day. Het is de feestdag voor singles en zorgt voor topdrukte en mega omzetten in Chinese webwinkels. Ook jouw webwinkel kan mee profiteren met deze nieuwe hype!

Ooit begonnen als tegenreactie op Valentijnsdag, en de ideale dag om jezelf eens flink in het zonnetje te zetten met speciale artikelen, speciale acties en speciale prijzen. En ook als niet single profiteer je hier aan mee.

Deze Chinese feestdag lijdt toe enome hoge omzetten bij grote webwinkels zoals Alibaba, Gearbest, Ali Express en Banggood. Maar ook jij kunt met jouw Nederlands webwinkel profiteren van dit succes. Steeds meer Nederlandse consumenten horen over deze doldwaze dag bij Chinese webwinkel en willen ook profiteren van kortingen en lage prijzen. En dat doen ze toch liever bij een Nederlandse webshop, waar ze geen weken hoeven te wachten op het bestelde item.

Wil je weten hoe jij met jouw webwinkel kanprofiteren van Singles Day en wil je dat jouw Singles Day aanbiedingen als eerste worden gevonden? Neem dan nu contact met ons op!