0318 55 43 85
10 februari 2018

Webwinkels

Maak je klaar voor last minute Valentijns aankopen

Het is bijna valentijnsdag, op dit moment hebben bijna alle bezoekers van jouw webwinkel hun valentijnpresentjes al binnen.

Maar wees allert op last minute shoppers.
Je kent het wel, je spreekt af met je partner dat jullie dit jaar niet aan Valentijn doen. Maar dan ineens ga je twijfelen, want wat nou als de ander toch iets heeft gekocht of iets leuks van plan is, je wilt niet met lege handen staan en gaat als een razende alle webwinkels af voor een last minute cadeau.

Dit was vorig jaar het geval bij de webwinkel van Fleurop. Heel veel online bestellingen kwamen op het allerlaatste moment binnen. Ook Bol.com zag vorig jaar een piek in de avond voor valentijn. Deze piek duurde tot de volgende ochtend op 14 februari. En er werd vooral gebruik gemaakt van de optie, vandaag besteld is vandaag bezorgt.

Zorg er dus voor dat jou webwinkel klaar is voor een stijging in het aantal online bestellingen. Kan jouw webwinkel een toegenomen bezoekersaantal aan en biedt je wel de juiste bezorg opties aan? Wil je weten hoe je nog meer kunt voorbereiden op drukke dagen? Neem dan contact met ons op!