0318 55 43 85
15 juni 2018

Webwinkels

Mannen winkelen in alle haast online voor Vaderdag

Nederlandse mannen zijn vergeetachtig wat betreft de data van Vaderdag en Moederdag. De Nederlandse vrouw heeft dat wat beter in het geheugen staan en weten precies wanneer ze een cadeautje moeten kopen voor deze ouder verwendagen.

Maar wat doe je dan als man? Je wilt niet met lege handen staan. Juist, je gaat nog even wat webwinkels af om toch die stoere das, fles whisky of dat lekker parfum voor je vader te kopen.

Een onderzoek van Klarna dat ze onlangs uitvoerde, toonde aan dat een kwart van de ondervraagde mannen wel eens deze en andere bijzondere dagen, vergeet in tegenstelling tot de vrouwen. Daarvan vergeet 15% nog wel eens Vader- of Moederdag.

De grootste groep vergeetachtige zijn toch wel de mannen in de leeftijd van 18 tot 25 jaar. Hiervan bestellen 2 op de 5 jongeren nog even snel een cadeau online.

Aan de andere kant zijn mannen juist wel weer degene die het meest voor een ander online kopen.

Heb jij nou super toffe last minute Vaderdag cadeautjes in jouw webwinkel? Maak je dan op voor meer bezoekers. Zorg er deze dagen voor dat je overal online zichtbaar bent. Weten hoe je dit doet? Neem dan contact met ons op.