0318 55 43 85
6 april 2018

Webwinkels

Meer conversie in je mobiele webwinkel.

Je hebt een prachtige webwinkel die goed gevonden wordt en die er ook nog eens gelikt uitziet op een groot scherm.
Maar ziet jouw webwinkel er ook nog goed uit op mobiel? Want steeds meer online consumenten shoppen via hun mobiel of tablet, en als je webwinkel dan niet goed werkt en er niet goed uitziet dan klikken je potentiële klanten snel weg.

Waar moet je opletten? We geven je hier 3 tips voor meer conversie in je mobiele webwinkel.

1. Zorg voor een snelle laadtijd.
Wanneer het heel lang duurt voordat je webwinkel eindelijk verschijnt op het scherm is de kans groot dat jouw bezoeker allang is weggeklikt. Zorg daarom dat jouw webwinkel is geoptimaliseerd voor mobiel. Wij maken razendsnelle webwinkels en kunnen dit bewijzen. Wil jij ook een webwinkel die razendsnel laat neem dan contact met ons op!

2. Stay on trend!
Mobiele technologie ontwikkeld zich in een razend tempo met elke maand wel een nieuwe telefoon met een nog beter, platter, smaller of broeder scherm. Wil je dat ook hier jouw webwinkel goed getoond wordt dan zal deze responsive moeten zijn. Dan past je webwinkel zich aan aan elke type scherm.

3. Testen, testen en nog een testen.
Het aantal mensen die jouw webwinkel bezoeken neemt elke maand toe. Test dus regelmatig of jou webwinkel er nog goed uitziet maar ook nog goed functioneert op mobiel!

Wil jij een ook een razendsnelle webwinkel en wil je meer weten? Neem dan hier contact op met ons!